Ξεκινώντας το 2022 με ωραίο τρέξιμο στους δρόμους και το παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου και με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του συλλόγου, μεταξύ των οποίων ο διακεκριμένος Ρεθεμνιώτης δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, που τίμησε τον σύλλογό μας με την παρουσία του, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΣΔΥΡ.

Μεγάλη τυχερή της κλήρωσης για το φλουρί αποδείχθηκε η νεαρή και νέο μέλος του συλλόγου μας Μαρία Σταγογιάννη που κέρδισε το μεγάλο δώρο της ημέρας, ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα Saucony Endorphin, ευγενική χορηγία του καταστήματος αθλητικών ειδών RUN Αρκαδίου 196 του εξαίρετου μέλους του συλλόγου μας Γιώργου Κρανιωτάκη.

Κανείς όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια από τον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακή, καθότι σε όλους τους δρομείς και φίλους του ΣΔΥΡ μοιράστηκαν όμορφα δώρα: βιβλία και ατζέντες 2022 με δρομικό περιεχόμενο, αθλητικές φανέλες, αναμνηστικά σακίδια και παγούρια του Νικηφόρειου Δρόμου και μια δωρεάν συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022. Όλα προσφορά του συλλόγου μας.

Ξεχωριστή υπήρξε η στιγμή που το παλαιότατο μέλος (και συνιδρυτής) του ΣΔΥΡ, που στολίζει σήμερα με την παρουσία του το ΔΣ του συλλόγου, Δημήτρης Πελαντάκης εκφώνησε ομιλία, με την οποία επαίνεσε τις εξαίρετες αθλητικές επιδόσεις των δρομέων του ΣΔΥΡ στους λιγοστούς αγώνες του 2021, ενώ παράλληλα κάλεσε όλες και όλους μας να κρατάμε στη μνήμη όλα τα όμορφα και ευχάριστα της δρομικής μας παρέας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό κρητικό κέρασμα (τσικουδιά με τυρί και παξιμάδι) για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ως σύλλογος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Λευτέρη Μυστράκη, μέλος του συλλόγου μας, για την υπέροχη βασιλόπιτα που δημιούργησε, τον Μιχάλη Δεβεράκη, μέλος του συλλόγου μας, για το κέρασμα της σαμπάνιας, τον Μανώλη Δενδάκη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μπικάκη και το προσωπικό του καφέ Le Jardin για την εξυπηρέτηση που πρόσφεραν σε όλη την εκδήλωση.

Καλή και όμορφη χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες δρομικές στιγμές για όλες και όλους!

Έλα στην παρέα μας!

© 2024 ΣΔΥΡ | Created with ❤️ by DIGIADS.GR