Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Gerani Run 2023

5 Αυγούστου, 2023 @ 08:00 - 6 Αυγούστου, 2023 @ 17:00

Δωρεάν
Αγώνας Δρόμου Γεράνι, Gerani Run 2023, Αφίσα του αγώνα για τον Αύγουστο του 2023

Η κοινότητα Γερανίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, οι ποδοσφαιρικές ομάδες « Ποσειδώνας»  και « Γεράκια», με την υποστήριξη της Περιφερειακής  Ενότητας Ρεθύμνου, του τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους της κοινότητας και όχι μόνο, προκηρύσσει τρεις (3) αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές και μαθητές Δημοτικών. 

 

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 για τα 10.000 και 5.000 μέτρα και

                                  ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 για τα 2.000 μέτρα 

 

 1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΓΕΡΑΝΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 

 

 1. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πλατεία Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γερανίου 

 

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

             

Η συμμετοχή στους Αγώνες 10 και 5 χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες είναι γεννημένοι/ες  το έτος 2011 και μεγαλύτεροι/ες δηλαδή άνω τον 12 ετών. 

         

Ο Αγώνας δρόμου 2000μ για μαθητές δημοτικών απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης 

Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον γονέα ή  τον κηδεμόνα τους.  

 

              

 1. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

 

 Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω έντονων καιρικών συνθηκών ή άλλης αιτίας  η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταφέρει τον αγώνα σε άλλη ημερομηνία.  

 

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει : 

-Τον αριθμό συμμετοχής του με chip χρονομέτρησης 

-Αναμνηστικό Μετάλλιο  συμμετοχής 

-Αναμνηστικό μπλουζάκι 

-Αναμνηστικές φωτογραφίες  

-Συμμετοχή σε δεξίωση μετά το πέρας των αγώνων. 

 

 1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, στον παρακάτω σύνδεσμο:   

 

https://forms.gle/zZzf39Xcwpn9qYqt9  

 

 

 

Και μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων:  

 

http://www.rethymno.gr  

 

http://www.sdyr.gr 

 

http 

 

 

 

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 22:00.. 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την αίθουσα του παλαιού δημοτικού σχολείου στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Γερανίου, μέχρι μια (1) ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα 

 

                                 

 1. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ : Στον αγώνα 10.000μ, 5.000μ και 2.000μ μαθητών Δημοτικου θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ατομικό τσιπάκι σε κάθε αθλητή.

 

 1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τα προσωπικά αντικείμενα, για όποιον δρομέα το επιθυμεί, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στους διοργανωτές (Γραμματεία) τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση του αγώνα στον οποίο συμμετέχει. 

Για λόγους ασφάλειας και προστασίας, η παραλαβή της τσάντας του κάθε δρομέα, αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών, από τον ίδιο τον δρομέα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής του. 

 

 1. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

 

Α) Αγώνες δρόμου 10.000 και 5.000 μέτρων : 

Ώρα εκκίνησης: 19.00 Ω Σάββατο 5 Αυγ. 

Σταθμοί νερού: Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού με νερό και φυσικά στον τερματισμό.  

 

Β) Aγώνας 2.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού:  

Ώρα εκκίνησης: 18.00 Ω  Κυριακή 6 Αυγ. 

Σταθμός νερού: Θα υπάρχει σταθμός εφοδιασμού με νερό στον τερματισμό   

 

Οι διαδρομές θα έχουν σημανθεί με δείκτες και με εθελοντές 

 

Στοιχεία συμμετοχής:  

Οι συμμετέχοντες μετά την εκκίνηση θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδρομή και θα χρησιμοποιούν οποιαδήποτε μορφή άσκησης επιθυμούν πάντα με τα πόδια και σε καμία περίπτωση με μηχανικά μέσα (απαγορεύονται τα ποδήλατα κ.λ.π): ΤΡΕΞΙΜΟ ή ΒΑΔΙΣΜΑ ή ΤΡΕΞΙΜΟ – ΒΑΔΙΣΜΑ, ΕΝΑΛΛΑΞ ( και σύμφωνα πάντα με τις ατομικές δυνατότητες και επιθυμία του κάθε συμμετέχοντα). 

 

 

 1. ΕΠΑΘΛΑ-ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ:

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου κατηγορίας και αγώνα θα δοθεί μετάλλιο,  και αναμνηστικό μπλουζάκι. 

 

Στους αγώνες ‘ δρόμου 10.000μ και 5.000μ: Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες των παρακάτω κατηγοριών που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο: 

 

                   1η Κατηγορία- Γενική Ανδρών(1ος,2ος,3ος) 

                   2η Κατηγορία- Γενική Γυναικών(1η,2η,3η) 

 

 Στον αγώνα ‘Β’ δρόμου 2.000μ: Όλοι οι Συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο 

 

                    

 

  

 

 1. ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

 Στους αγώνες δικαίωμα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο έχουν άπαντες χωρίς κανένα περιορισμό.    

 

 1. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

 

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. 

 

 Επομένως, από τη Διοργάνωση δε θα ζητηθούν Ιατρικές Βεβαιώσεις για κανέναν, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους. 

 

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό, τι συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ.  

 

 

 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο.  Άμεση ιατρική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην περιοχή του τερματισμού. Αμέσως μετά τον τερματισμό οι δρομείς παραλαμβάνουν το αναμνηστικό μετάλλιο και κατευθύνονται προς την έξοδο, σύμφωνα με την οριοθέτηση της περιοχής και τις υποδείξεις  των εθελοντών. 

   

14.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 

Θα υπάρχει σε ετοιμότητα το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ν. Ρεθύμνης επίσης Γιατρός  για οποιονδήποτε χρειαστεί ιατρική βοήθεια. 

 

Όροι Αγώνα 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών. Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων καθώς ούτε και σε περίπτωση ατυχήματος. 

Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής υποχρεούνται να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του γονέα τους. 

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους στις διαδρομές μπορεί να περιλαμβάνει κινδύνους ατυχημάτων, προσωπικού τραυματισμού και απώλειας ή ζημίας περιουσιακών στοιχείων. Αποδέχονται ότι οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα, βλάβη της υγείας τους ή τραυματισμό που μπορεί να υποστούν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης ή μετά το πέρας αυτής.  

Φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη της συμμετοχής τους και οποιουδήποτε συμβάντος και παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των Διοργανωτών και όλων των εμπλεκομένων για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία. Κατανοούν και έχουν εξετάσει και αξιολογήσει την φύση, το εύρος και την έκταση των σχετικών κινδύνων και επιλέγουν εθελοντικά και ελεύθερα να αναλάβουν τους εν λόγω κινδύνους. Επιπλέον συμφωνούν να συμμορφώνονται με τις εύλογες οδηγίες και υποδείξεις των υπευθύνων της Εκδήλωσης κατά την εξέλιξη της. Επίσης, βεβαιώνουν ότι οι Διοργανωτές δεν έχουν κάνει καμία δήλωση σχετικά με την καταλληλότητα, την κατάσταση ή την ασφάλεια των διαδρομών. 

Οι συμμετέχοντες κατανοούν ότι οι Διοργανωτές διατηρούν δικαίωμα να δημοσιεύσουν φωτογραφίες, φίλμς και βίντεο καθώς και τυχόν δηλώσεις τους, προφορικές ή γραπτές, από τη συμμετοχή τους στην Εκδήλωση και δηλώνουν ότι συναινούν και επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί το όνομά τους και η φωτογραφία τους από τους Διοργανωτές προς το σκοπό επικοινωνίας, παρουσίασης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών τους ή για κάθε συναφή σκοπό. 

Οι συμμετέχοντες πάντως είναι ενήμεροι ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να ζητήσουν την εντός ευλόγου χρόνου διακοπή της χρήσης του σχετικού με την εικόνα τους υλικού, δηλώνοντας την επιθυμία τους αυτή, στους Διοργανωτές. 

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι η κυριότητα και τα πάσης φύσεως δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του πρωτογενούς και του παράγωγου φωτογραφικού ή/και ηχητικού ή/ και οπτικού ή / και οπτικοακουστικού υλικού ανήκουν και θα συνεχίσουν να ανήκουν στους Διοργανωτές. 

Κάθε συμμετέχων ενημερώνεται με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από τους Διοργανωτές ως υπεύθυνους για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, ήτοι τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Οι Διοργανωτές δύνανται να διαβιβάζουν τα εν λόγω δεδομένα σε τρίτη εταιρεία (εκτελούσα την επεξεργασία) για τη διενέργεια, της ως άνω επεξεργασίας για λογαριασμό τους και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες εντολές τους. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρηθούν σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα και κάθε συμμετέχων έχει, σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από τους Διοργανωτές ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο κατά τα ανωτέρω, καθ΄όλη την διάρκεια της επεξεργασίας όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα του: (α) να υποβάλει γραπτό αίτημα στους Διοργανωτές για (i) πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, (ii) διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων, (iii) μερική ή ολική διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, (iv) περιορισμό, αντίταξη/εναντίωση στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, (v) φορητότητα των προσωπικών του δεδομένων, (vi) ανάκληση της συγκατάθεσής του αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, όπου έχει δοθεί συγκατάθεση και (β) να υποβάλλει καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εάν θεωρεί ότι η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων δεν είναι σύννομη. Τα ως άνω δεδομένα οι Διοργανωτές θα διατηρούν για ένα χρόνο από τη λήξη της εκδήλωσης, με την επιφύλαξη της διατήρησης των στοιχείων επικοινωνίας ως κατωτέρω, δεν θα διαβιβάζουν σε τρίτους (πλην των ως άνω αποδεκτών) για την εκτέλεση της επεξεργασίας τους) και λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τους από αθέμιτη πρόσβαση και επεξεργασία.  

Επίσης κάθε συμμετέχων ενημερώνεται ότι τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων που θα συλλεχθούν εξαιτίας της εκδήλωσης θα διατηρούν και δύνανται να χρησιμοποιήσουν οι Διοργανωτές για τον σκοπό της ενημέρωσης των συμμετεχόντων τόσο για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον όσο και για τις λοιπές διαφημιστικές ενέργειες και τα προϊόντα και υπηρεσίες τους, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 του ν. 3471/2006, εφόσον και για όσο διάστημα ο συμμετέχων δεν αντιτίθεται στην εν λόγω λήψη τέτοιων ενημερώσεων.  

 

Οι 3 πρώτοι νικητές πρέπει να επιβεβαιώσουν την κατηγορία που ανήκουν πριν την απονομή. 

 

Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. 

 

Παιδικός αγώνας:  

Ισχύουν οι παραπάνω Γενικοί όροι της διοργάνωσης. 

 

Στουν παιδικό αγώνα την αποκλειστική ευθύνη της συμμετοχής των παιδιών έχουν οι κηδεμόνες τους. 

Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής και να συμμετάσχουν στους παιδικούς αγώνες υποχρεούνται να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του γονέα τους. 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Αυγούστου, 2023 @ 08:00
Τέλος:
6 Αυγούστου, 2023 @ 17:00
Κόστος:
Δωρεάν

Διοργανωτές

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης
Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου

Χώρος Διεξαγωγής

Γεράνι, Ρέθυμνο

Έλα στην παρέα μας!

© 2024 ΣΔΥΡ | Created with ❤️ by DIGIADS.GR