ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

arkadia 2017

ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

nikiforeios2018

 

ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ

GYROS POLIS

 

PSILORITIS RACE

images

kalosorisma

Γέμισαν με μικρούς και μεγάλους δρομείς, οι δρόμοι της γραφικής Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, που λίγο μετά τις 11:00 το πρωί , τρέχοντας  ή περπατώντας, απόλαυσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ο οποίος σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ρεθύμνου «Ερωφίλη» και το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών «ΣΥΝΠΟΛΙΣ», διοργάνωσε τον «4ο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης», με σκοπό τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Περίπου 400 ήταν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας  που  με τη συνδρομή των 3 ευρώ, βοήθησαν να μαζευτεί το σημαντικό ποσό των 1200 ευρώ, που θα δώσει τη δυνατότητα για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα χαρίσει πολλά χαμόγελα σε όσους χρήζουν  κοινωνικής μέριμνας και βεβαίως θα παράσχει ηθική στήριξη στους εθελοντές ιατρούς και σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η δυναμική παρουσία τόσων συμπολιτών μας, πέραν της κοινωνικής προσφοράς, χάρισε στον καθένα τους τη χαρά της άθλησης με τις οικογένειες και τους φίλους τους.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, καθώς κανείς δεν έτρεξε για την πρωτιά, παρά μόνο για έναν κοινωνικό σκοπό επιδεικνύοντας αλληλεγγύη κι αγάπη, αλλά και σε όλους όσους  με κοινωνική ευαισθησία  συνειδητά  συνεισέφεραν με τη συνδρομή τους, δίχως τη φυσική τους παρουσία στη διοργάνωση, για λόγους ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Μαζί μας φέτος ήταν και η κινητή μονάδα τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ¨Ελπίδα¨ που με το σύνθημα ¨Δώστε Ελπίδα, Δώστε Ζωή ευαισθητοποίησαν τους παρευρισκόμενους.
Μεγάλη αίσθηση επίσης προκάλεσε η ομάδα Anti-bullying, των Κέντρων Αγγλικών Ασημένιας Φήταμ, η οποία με τη μαζική συμμετοχή της έτρεξε μαζί μας, δίνοντας χαρούμενο χρώμα -με τα μπαλόνια της- στην εκδήλωση, αλλά κυρίως στέλνοντας μήνυμα αντίστασης απέναντι σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και τραμπουκισμού.
Παραβρέθηκε και συμμετείχε στη διαδρομή από πλευράς Δήμου Ρεθύμνου, ο Δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά κάθε ένα ξεχωριστά από τους συμμετέχοντες, καλώντας τους ταυτόχρονα στην επόμενη διοργάνωση να φέρουμε ο καθένας μας από έναν ακόμη γνωστό και φίλο μας .
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εθελοντές από το ΣΥΝΠΟΛΙΣ, την Τροχαία Ρεθύμνου, το Λιμεναρχείο, το Σώμα Σαμαρειτών και το ΕΚΑΒ, το Σώμα Προσκόπων, φορείς οι οποίοι διατέλεσαν σημαντικό ρόλο για την ομαλή κι ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Επίσης ευχαριστούμε τη Φιλαρμονική του Δήμου μας για την μουσική επένδυσή της εκδήλωσης, τα Κρητικά Αναψυκτικά Αρκάδι και  τον ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ  για τη δυναμική παρουσία του πρωταθλητή Σφακιανάκη Μανώλη και της ομάδας του με τα πατίνια.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ            ΕΙΡΗΝΗ ΡΑΠΤΑΚΗ
 
 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2018

runningcrete

ΕΟΣΛΜΑΥ

eoslmay

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

arkadia 2017

find us on facebook

RUNNING NEWS

logoRun

Creta Natural Products     macron

dimos rethymnou   kapileio   arkadi anapsiktika

PeriferiaKritis   lioudakis
      hotsoft