ΑΡΚΑΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

arkadia 2017

ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

nikiforeios2018

 

ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ

gyrospolis

 

PSILORITIS RACE

images

kalosorisma

 

p1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ταχ. δ/νση: κλειστό γυμν. «Μελίνα Μερκούρη»
Τ.Κ. 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645
Εmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ρέθυμνο 15/05/19

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: 10ος ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον «Γύρο πόλης Ρεθύμνου 2019». Περισσότεροι από 1000 δρομείς - άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ΑΜΕΑ - συμμετείχαν στην αθλητική διοργάνωση της Κυριακής 12 Μαΐου. Στην οποία δεν γιορτάσαμε μόνο την Ημέρα της Μητέρας αλλά και τη γιορτή του Αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες συνέβαλαν, ώστε οι δρομείς των 5/10 χιλιομέτρων και του αγώνα για παιδιά/ΑΜΕΑ και οι επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου να ευχαριστηθούν την ομορφιά του τοπίου και γενικά την αθλητική διοργάνωση. Που αποδείχθηκε οργανωτικά άρτια σε όλους τους τομείς της προετοιμασίας της. Και θα αποτελέσει τη βάση, πάνω στην οποία οι διοργανωτές θα προετοιμάσουν την επόμενη διοργάνωση του 2020. Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από το φετινό.

Ο 10ος «Γύρος πόλης Ρεθύμνου» διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου (Σ.Δ.Υ.Ρ.) και του ΣΥΝ

ΠΟΛΙΣ. Με μεγάλους χορηγούς τα Supermarkets ΣΥΝΚΑ, το κατάστημα PortoBello και το ηλεκτρονικό κατάστημα Heavenofbrands.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά φέτος, οι διοργανωτές, κατόπιν πρότασης του Σ.Δ.Υ.Ρ., επέλεξαν τον Δημοτικό Κήπο ως αφετηρία και τερματισμό των αγωνιστικών διαδρομών των 5 και 10 χιλιομέτρων. Όπως και για την τέλεση του αγώνα για παιδιά και ΑΜΕΑ. Ο Δημοτικός Κήπος αποδείχθηκε ιδανική επιλογή για την προετοιμασία και την αποθεραπεία των αθλητών, για την παραμονή του κοινού και για τη συνολική τέλεση της διοργάνωσης. Ακόμα, παράλληλα με τις αγωνιστικές δράσεις, στον Δημοτικό Κήπο πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες.

Από την ψυχαγωγική ομάδα του Summer Carnival, τον ταλαντούχο ταχυδακτυλουργό Αλέξανδρο και την εικαστική/παιδαγωγική ομάδα «ΜαΡαΜπου». Όλοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Οι διοργανωτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά, για την ευγενική προσφορά τους, όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην ομαλή τέλεση της διοργάνωσης «Γύρος πόλης Ρεθύμνου 2019». Την Τροχαία Ρεθύμνου, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρεθύμνου, την ομάδα μοτοσικλετιστών V-STROM, τον γιατρό κ. Στέργιο Τσιόσια και όλους τους αφανείς εθελοντές που προσέφεραν τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθειά τους. Χωρίς την οποία η διοργάνωση «Γύρος πόλης Ρεθύμνου 2019» δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων του «Γύρου πόλης Ρεθύμνου 2019» διακρίθηκαν οι παρακάτω δρομείς:

gyros2019

   Αναλυτικά αποτελέσματα των δρομικών αγωνισμάτων των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχουν στο ακόλουθο λινκ: https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=63101b8b7b9fd939d55f35f3dd7446aa&c=1&pp=5376

 

Με τιμή
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
για θέματα αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου
Δημήτρης Λαχνιδάκης

 

p2

       p4    p5

 

p6   p7    p8

p9   p10    p11

p11   p12

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2018

runningcrete

ΕΟΣΛΜΑΥ

eoslmay

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

gyrospolis

find us on facebook

RUNNING NEWS

logoRun

Creta Natural Products  logo sm   macron

dimos rethymnou   kapileio   arkadi anapsiktika

PeriferiaKritis   lioudakis
      hotsoft